Ο πρωτοποριακός πολυχώρος «CosmoVision Center» βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Αν και είναι ακόμα σε στάδιο της κατασκευής σε διάφορα τμήματά του, έχει ήδη αρχίσει τη λειτουργία του, παρέχοντας φιλοξενία σε διάφορες αθλητικές, κοινωνικές, θρησκευτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Είναι ένας πολυχώρος που δίνει τη δυνατότητα σε εκκλησίες και χριστιανικούς οργανισμούς να διοργανώνουν δημιουργικές εκδηλώσεις για παιδιά, νέους, ζευγάρια, οικογένειες, αθλητικές και μουσικές συναντήσεις, συνέδρια μαθητείας και εκπαίδευσης και πολλά άλλα προγράμματα.

Στον ίδιο χώρο λειτουργεί από το 2007, το Διεθνές Κέντρο Μελέτης της Καινής Διαθήκης, προσφέροντας φιλοξενία σε φοιτητές πανεπιστημίων από όλο τον κόσμο που θέλουν να μάθουν τη γλώσσα, να γνωρίσουν το περιβάλλον και το ιστορικό πλαίσιο της Καινής Διαθήκης μαζί με τον πλούτο της ελληνικής ιστορίας.

Μελλοντικό όραμα είναι η λειτουργία στον ίδιο χώρο ενός σχολείου με χριστιανικές αρχές και αξίες, που θα καλύπτει τις ανάγκες της προσχολικής, βασικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

COSMOVISION CENTER