AMG International

Γ. Σουρή 14 ,185 47 Ν. Φάληρο, Πειραιάς
Τηλ 210 4834214
Fax: 210 6627506
E-Mail: contact@ologos.gr

Φόρμα Επικοινωνίας:

    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

    • 1. Ευχαρίστησε το Θεό για τα 80 χρόνια πορείας και υπηρεσίας της δράσης αυτής.

      2. Μπορείς να προσεύχεσαι τακτικά για τις διάφορες δραστηριότητες μιάς και όλα τα προγράμματα έχουν μια μοναδική πνευματική διάσταση.

      3. Να ενθαρρύνεις την κυκλοφορία του περιοδικού «H Φωνή του Ευαγγελίου» στο περιβάλλον σου.

      4. Να υποστηρίξεις οικονομικά, κάποια από τα προγράμματα του οργανισμού, συμμετέχοντας ως χορηγός στη διοργάνωση κάποιας εκδήλωσης, στηρίζοντας την έκδσοη κάποιου βιβλίου, προσφέροντας για τεχνικά μέσα που είναι αναγκαία για τη λειτουργία ενός τέτοιου φορέα.

      5. Μπορείς να προσφέρεις -μέσω του προγράμματος «Δράση Αγάπης»- αναλαμβάνοντας την ανάδοχη υποστήριξη για ένα φτωχό παιδί.

      6. Επίσης μπορείς να αναλάβεις την εγχείρηση καταρράκτη ενός λεπρού, την υποστήριξη ενός ντόπιου εργάτη, τα έξοδα για ένα κατασκηνωτικό πρόγραμμα σε κάποια άλλη χώρα, την έκδοση κάποιου εντύπου, το χτίσιμο κάποιας εκκλησίας και πολλά άλλα προγράμματα.

      7. Να προσφέρεις εθελοντικά κάποια υπηρεσία δίνοντας λίγο από το χρόνο σου. Ο οργανισμός μας δε θέλει απλά να ενθαρρύνει τον «ακτιβισμό» αλλά το συνειδητό εθελοντισμό σε δραστηριότητες που αγγίζουν τις ανάγκες της κοινωνίας και των ανθρώπων, πνευματικές και φυσικές.